Tesco Hudl 2 Tablet 129 Euro Ön Siparişe Hazır

Tesco Hudl 2 Tablet 129 Euro Ön Siparişe Hazır

Geçen hafta Tesco’nun tanıttığı ürünü yarından itibaren dünyanın birçok yerindeki mağazalarda satın alınabilir ve kullanılabilir olacağı duyuruldu.  Yeni Hudl 2 tablet tanıtıldı ve 129 Euro için Tesco Direct web sitesinde bugünden itibaren ön-sipariş için hazır hale getirildi.

Tesco Hudl 2, 8.3 inç ekrana sahip 7 inç ekran ile donatılmış orijinal Hudl kıyasla ekstra görüntüleme boyutunu sağlayabilmek için donatılmış.

Hudl 2, 8.3 inç ekran, tam HD ve 2 GB RAM ile desteklenen Intel Atom dört çekirdekli işlemci ile güçlendirilmiş.  1920 x 1200 piksel çözünürlüğe sahip ekranı kullanıcılara sunuyor. Google’ın son Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi Rnning, Tesco henüz tabletlerinde kullanmadı ama bu ay başlatması bekleniyor. Yeni Google Android L işletim sistemini desteklemenin mümkün olup olmadıkları ise yakında saptanacak.

Tesco Hudl 2 Android tablet Diğer özellikleri, video ve fotoğraflar için 5 megapiksel arka kamera ile görüntülü arama için 1.2 megapiksel ön kamera içeriyor. Birlikte 16 GB depolama ve de Blinkbox cihaza destek olacak. Gerekli genişleme için kullanışlı bir microSD kart yuvası ile gelecek olan cihaz için Tesco Blinkbox’un sonsuz eğlence kaynağı haline Hudl 2’de olacağını söyledi.

Araştırıp keşfederek blinkbox kitapları ile favori ebookları okuyabileceksiniz. Son gişe rekortmeni filmleri izlemek ve TV izlemek blinkbox ile çok eğlenceli hale gelecek. Ayrıca blinkbox ile ücretsiz müzik dinlemek için en iyi ve en kolay yolu size sunacak.

Yeni Hudl 2 Android tablet ortaya çıktığından beri, Tesco’nun orijinal Hudl’si sadece 99 Euro fiyatına düşürüldü ve bugün 129 Euro fiyatlı yeni Hudl 2 için Tesco’nun doğrudan çevrimiçi mağazadan ön sipariş ile almaya başlayabilirsiniz.

Kaynak: Tesco

Tesco Hudl 2 Tablet 129 Euro Ön Siparişe Hazır
Tesco Hudl 2 Tablet 129 Euro Ön Siparişe Hazır

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz