Super Smash Bros Wii U’ya 21 Kasım’da Geliyor

Super Smash Bros Wii U’ya 21 Kasım’da Geliyor

Nintendo Super Smash Bros’un gelecek ay Nintendo Wii U konsolunda yer alacağını söyledi. Oyun Nitonda 3DS’de çoktan beri var. Mevcut 3DS’ten  2.8 milyon adet satın alınmıştı.

Super Smash Bros Kuzey Amerika’da 21Kasım’da  Nintendo Wii U’da satışa sunulacak ve oyun için 59.99 dolar perakende fiyat üzerinden satış yapılacak.

Nintendo 3DS’te Super Smash Bros dünya çapında 2.8 milyon insandan fazla kişinin elinde zaten bulunuyor. Önümüzdeki yol harika görünüyor diyen Scott Moffitt yani Amerika’nın Nintendo Satış ve Pazarlama başkan yardımcısı sözlerine Nintendo’nun etkileyici yazılım özelliklerin fazla olması ve bazı yüksek rakamlar ile Nintendo’nun interaktif eğlence dünyasında yeni bir bölümde yer aldığını söyledi. Çok büyük deneyimleri sunacak olan Nintendo tatil sezonlarında oyunculara hayranlık uyandıracak ve inanılmaz eğlenceli zaman geçirmelerine olanak sağlayacak diyerek sözlerini tamamladı.

Amiibo’ya yer verececek olan Nintendo açılışında seçim için on iki farklı karakter olacak, her birinin kullanılabilir olması içinse 12.99 dolar ödenmesi gerekecek.

Daha önce duyurulduğu gibi amiibo’nun ilk dalgası Mario, Yoshi, Linki, Donkey Kong, Samus, Fox, Villager, Kirby, Wii Fit eğitmen,  Pikachu, ve MARTH’ı  içeriyordu. İkinci dalga Aralık ayında başlatılacak ve yaptım Küçük Mac, Zelda, Maden Ocağı, Diddy Kong, Luigi, ve ayrıca Kaptan Falcon’u içerecek. Eğlenceli bölümler oyun severleri bekliyor olacak.

Kaynak: nintendo.com

Super Smash Bros Wii U’ya 21 Kasım’da Geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz