Teknolojideki Şarj Sorunu Ve Pratik Çözümler

Tek teknoloji geliştikçe bu ürünlerin enerjiye olan ihtiyaçları ve bağımlılıkları o kadar artıyor. Bu sayede gelişmiş teknoloji firmaları ürünlerinin şarjlarının daha fazla gitmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak pekte bu konuda iyi sayılmazlar. Bu durumu gören pratik teknoloji tasarımcıları kolay şarj için 9 voltluk pil kullanarak telefon şarj etmenin yolunu buldular.

Anahtarlık boyutlarında olan bu ürünleri aldığınızda artık şarj sizin için sorun olmaktan çıkacak ve bu ürünün yanında küçük bir 9 voltluk pil ile telefonunuz tamamen enerjisine kavuşacaktır. Bu pil sayesinde tam 4-5 saatlik ek konuşma enerjisi telefona yüklenebilecek. Bu ürün sadece 7 gram ağırlığındadır. Ucuz bir tasarıma sahip olan bu ürün 12.8 $ fiyatıyla kullanım için her kesimden kullanıcılar olayca elde edebilirler. Bu cihaz ile Samsung Galaxy S5 micro USB girişi için uygun olan bu ürün Apple veya iPhone telefon ya da tabletlerde kullanılamıyorlar.

Şarj işleminde kolaylık isteyen ve ayrıca aktif şekilde telefon yada tablet kullanıcıları zaman kaybetmeden bu ürünü alacaklardır. Ayrıca bu ürün için şarj edilebilir bir 9 voltluk pil ile daha ekonomik ve hızlı şekilde de kullanım kolaylığı sağlanabilir.

Teknolojideki Şarj Sorunu Ve Pratik Çözümler
Teknolojideki Şarj Sorunu Ve Pratik Çözümler

Kaynak: Gizmag

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz