Starwood Hotel İle Yeni Anahtar Uygulaması

Starwood Hotel İle Yeni Anahtar Uygulaması

Gün geçtikçe elektronik cihazlar yaşam alanımızda daha fazla yer alıyor. Öyle ki bu android sistemler işlerimizi, hayatımızı oldukça kolaylaştırmakta ve bazı şirketler için oldukça fazla kar sağlayarak büyümelerinde büyük rol alıyorlar. Bu örneklerden bir tanesi de Starwood Hotel’ in sahibinin yeni bir düşüncesi ile otel anahtarları için uygulama yaparak müşteriye özel kod çıkartması bu sayede anahtar çilekeşinden otelini kurtarmış.

Starwood teknoloji sunan bu oteller SPG uygulaması ile kullanıma hazır durumdaki sistem 2015 yılında daha geniş alanlara yayılacak ve ilk hedeflerinde 150 otel ile 30.000 kapıda kullanılmayı hedeflemekte. Otel rezervasyonu sonrası uygulama kolaylığı ile müşteriler resepsiyona gitmeden anahtarları telefonlarına gelecek ve istediği zaman belirlediği odalarına girebilecekler.

Bu uygulamanın en büyük sorunlarından bir tanesi de güvenlik olacaktır. Çünkü dijital kimlik ile kopyalanabilirlik sorunu ile karşı karşıyalar öyle ki bu uygulama sonrası olabilecek bütün aksilikler düşünüldü. Bunun içinde ayrı bir güvenlik yazılımı alacak olan otel sahipleri müşterilerine otellerinde rahat uyku almaları için ellerinden geleni yapacağa benziyorlar. Starwood Hoteller zinciri bu yönü ile teknolojiyi müşterileri daha otele gelmeden karşılamak için kullanmış görünüyor. Bu sayede daha çok müşteri çekecek olmanın da gururunu yaşamaktalar.

Kaynak: techcrunch

Starwood Hotel İle Yeni Anahtar Uygulaması
Starwood Hotel İle Yeni Anahtar Uygulaması

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz