Star Wars The Old Republic Shadow of Revan Expansion Çıktı

Revan Expansion yeni Shadow lansmanı yapıldı ve ileride Star Wars Old Republic oyuncuları artık oyunu indirilebilir olacakç. 19,99 dolar fiyat üzerinden satın alınabilir olan oyunun haberini vermek büyük bir mutluluk.

Star Wars The Old Republic Shadow oyunu için son genişleme yeni seviyeler ve oldukça bol daha fazla değişik özellik getiriyor. Bunun için bir teaser trailer da başlatıldı.

Hikaye Star Wars misyonları 60 artan seviyesi ile vahşi yeni dünyalar keşfetmek ve yeni üst düzey çok oyunculu Flashpoints ve Operasyon savaşmak için oyunculara ortam sağlar. Yaratıcıları Lucasarts, BioWare ve EA Revan oyunu şu şekilde anlatmıştır. Sith İmparatorluğu ve Galaktik Cumhuriyeti arasında devam eden savaşın ortasında, aşırı uzun gizli mezhep Jedi İç Savaşı’nın esrarengiz eski kahraman liderliğindeki ortaya çıkmıştır. Bu Revanites kül Cumhuriyeti ve İmparatorluğu bırakacak bir kıyamet planı ile bir ordu hazırlıyordur.

Hikaye drivenStar Savaş misyonları, beş yeni seviye ile macera olarak Revan ve onun fanatik takipçileri 60 artmış seviye capları ile yeni zirvelere ulaşmak adına çalışacak. Heyecan verici dünyalar keşfetmek ve yeni üst düzey çok oyunculu FlashPoints ve İşlemleri mücadelesi ile Dijital Genişleme sunacak.

Detaylar için resmi SWTOR web sitesinden Star Wars The Old Republic Shadow Revan genişlemesine göz gezdirebilirsiniz.

 

Star Wars The Old Republic Shadow of Revan Expansion Çıktı
Star Wars The Old Republic Shadow of Revan Expansion Çıktı

Kaynak: SWTOR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz