Star Citizen Arena Commander 1.0 Çıktı

Uzay keşif ve uzay oyunu sevenler için şu anda Roberts Uzay Sanayi tarafından geliştirilmekte olan yeni Star Citizen oyunun gelişim aşamalarında olduğunu söyleyebiliriz. Yeni bir güncelleme ile Star Citizen Arena Commander sürüm 1.0 bu hafta piyasaya sürülmüştür.

Star Citizen Arena Commander 1.0 Uçulabilir gemi sayısını üçe çıktığı yeni özellikler, sistemler ve geliştirmeler ile birçok yenilik getiriyor.

Şimdi Aurora, Mustang, 300 ve Hornet ve Cutlass ve Avenger baz modellerinin her varyantı artık oyuncular tarafından uçmak için kullanılabilir. Biraz daha detaylı Star Citizen Arena Komutanı anlamak için güncelleştirme için Kasım ayında yeniden yayınlanan görsellere bakmalısınız.

Star Citizen Roberts Uzay Sanayi kalıcı dünya oyun içinde bir uzay aracı üreticisi” “ve onun arkadaşı tek oyuncu uçuşunda sim, Squadron 42. RSI da çok kendi uzay aracının bilgi, güncellemeleri ve alımları ile için portalı  yağma, ticaret ve Star Citizen vatandaşlarını korumak için gerçekleştirdi.

Star Citizen Windows ve Linux desteği ile PC için nihai uzay ticaret ve savaş simülatörü video oyunudur. Oyun özelleştirilebilir özel sunucuların yanı sıra tek oyuncu ve kooperatif multiplayer kampanyası ile tam bir MMO kalıcı dünya / evren iki ana türler oluşturur. Birinci şahıs uzay savaş, first-person shooter, ve uzay ticaret ve 42 Squadron oluşacaktır. Oyun CryEngine değiştirilmiş bir sürümü ile inşa edilmiştir ve Oculus Rift desteği ile başlatacaktır.

Ayrıntılar için Roberts Uzay Sanayi sitesine üzerinde yeni Star Citizen Arena Commander 1.0’e göz atabilirsiniz.

 

Star Citizen Arena Commander 1.0 Çıktı
Star Citizen Arena Commander 1.0 Çıktı

Kaynak: Eurogamer

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz