Müzik aktarım servisi Spotify bugün Kanada’da başlatılacağını duyurdu. Müzik aktarım servisi hem serbest hem de premium sürümlerinde kullanılabilir olacak.

Kanada Spotify’nin kullanılabilir olduğu 58. ülkedir. Artık kullanılabilecek olan servis akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar üzerinde yer alabilecek. Daha fazlası için premium sürümü mevcut olacak.  Bunun için aylık 10 dolar ödenmesi gerekilecek.

Rakipsiz bir müzik deneyimi sunan Sportify, ülkemizde de istediğiniz zaman ücretsiz olarak herhangi bir cihaz üzerinde, istediğiniz her türlü müzik dinleyebilme imkanını size sunmaktadır. Keşfet, düzenle ve paylaş seçenekleri ile müzik dinlemek daha keyifli. En sevdiğiniz müzik hiç bu kadar iyi olmamıştı. 320kbps kadar ve şık tasarımı ile inanılmaz ses kalitesi sunuyor.

Rakipsiz müzik erişimi sunuyor. 20 milyon şarkıdan fazlası parmaklarınızın ucunda. Kapsamlı bir Quebecois kütüphanesine dahil olmak üzere mevcut en kapsamlı küresel hit karıştırmalar bulunuyor. Günlük olarak güncellenen bir uygulama. Arkadaşlarınız ile sevdiğiniz ünlülerin müziklerine göz atın. Rakipsiz müzik keşif yapım ve organizasyon araçları ekleyin ve Spotify tüm müzik ihtiyacınızı giderecektir.

Tam lisanslı ücretsiz olarak sunulan uygulama herhangi bir cihaz üzerinde indirilebiliyor ve herhangi bir şarkı, albüm ya da sanatçı dinlenebiliyor. Mobil oyun karıştırabilir veya tablet ya da masaüstünüzde herhangi bir şarkıyı çalabilirsiniz. Yüksek ses kalitelisi, çevrimdışı müzik indirme ve dinlemeye alternatif olarak, aylık Spotify Premium yükseltme alarak nihai bir müzik deneyimi yaşayabilirsiniz.

Sportify 58. Ülkesinde

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz