İnternet ve Sosyal medya'ya sürekli aşina olduğumuz bu yüzyılın başında Artık hayatımızdan vaz geçemediğimiz bir unsur olan sosyal medya siteleri ile hem masaüstü bilgisayarlarımızla ve Akıllı telefonlarımız ile günün büyük bir bölümünü geçiriyoruz.

İnternet ve Sosyal medya’ya sürekli aşina olduğumuz bu yüzyılın başında Artık hayatımızdan vazgeçemediğimiz bir unsur olan sosyal medya siteleri ile hem masaüstü bilgisayarlarımızla ve Akıllı telefonlarımız ile günün büyük bir bölümünü geçiriyoruz.

Bu durumda kimi zaman, yaptığımız paylaşımlar için kullandığımız resimlerin tam olarak istediğimiz  şekilde belirmediği için sinir oluyoruz.

Bu problemin önüne geçmek için sıkça kullanılan sosyal medya siteleri için 2015 yılında geçerli olan sosyal medya resim boyutlarını bazılarını sizin için hazırladık.

Aşağıdaki resmin içinde yer alan ölçü boyutları kullanarak istediğinizi sitelere en doğru resim paylaşımları yapabiliyorsunuz.

Tasarımcı olmanıza gerek yok bu resimdeki ölçüler ile istediğiniz fotoğrafı tasarlayabilirsiniz. Bu anlamda size vereceğimiz Online site LİNKİ buradaki site ile istediğiniz resmi boyutlandırmak mümkün oluyor.

Kaynak: vuub

Sosyal-Medya-Resim-Boyutlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz