2014 Ekim ayında Almanya'da 5 yaşında bir erkek çocuğuna zorla ilişkiye girdiği suçlaması ile tutuklanan, çocuk doktorunun ilişkiye girdiği iddia edilen çocuk sayısı 18’e yükseldi.

2014 Ekim ayında Almanya’da 5 yaşında bir erkek çocuğuna zorla ilişkiye girdiği suçlaması ile tutuklanan, çocuk doktorunun ilişkiye girdiği iddia edilen çocuk sayısı 18’e yükseldi.

Almanyada Augsburg Savcılığı, soruşturmalar içinde  Hannover Tıp Fakültesi’nde görev yapan 40 yaşındaki doktorun, Hannover, Augsburg ve Münih’te ilişkiye girdiği iddia edilen çocuk sayısının 18’e çıktığını bildirdi.
İlişkiye girdiği çocuklar 5 ile 11 yaşları arasında Savcılık, sapık doktorun 2007 ve 2014 yılları arasında ilişkiye girdiği çocukların 5 ile 11 yaşlarında olduklarını açıkladı. Ayrıca, yapılan aramalarda doktorun evinde ve iş yerinde 50 bin pornografik çocuk resimleri ele geçirildiği belirtildi.

Alman Doktor’un, son olayı 18 Ağustos’ta Hannover-Garbsen’de 5 yaşındaki çocuğu kandırıp arabasına alarak ilişkiye girdiği iddiası ile tutuklanmıştı. Hannover’de oluşturulan 20 kişilik ekip doktorun izini Bavyera’da bulurken, zanlı ele geçirilmesinin Augsburg, Münih ve Hannover polisinin ortak çalışmasının sonucu yakalanmıştı.

Polis, Alman Doktoru çocuğun bisikletindeki DNA izlerinden ortaya çıkarmıştı. Şubat ayında 15 olarak açıklanan kurban sayısı bu kez 18′ çıktı, Augsburg Savcılığı sapık doktor ile ilgili soruşturmanın henüz bitmediğini bildirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz