Sony'nin Son Teknolojisi Sıradan Gözlüğü Akıllı Yapar

Google Glass tarzı akıllı gözlük ürünleri henüz herkesin hevesi olmayabilir. Ama Google giyilebilir ve takılabilir ekranlar üzerinde çalışan tek şirket değil. Lenovo, Toshiba, Sony’nin tüm gelişimlerin altında kendi modelleri de var.

Şimdi Sony normal gözlükleri akıllı gözlük ürünlerine çevirmek için tasarlanmış yeni bir ürün tanıtıyor.

Yeni Sony Tek Lens Ekran Modülü ne olursa olsun moda gözlük çifti güneş gözlüğü veya reçeteli gözlüğe eklenebilir. Bu yüzden akıllı gözlük kullanmak için çift gözlük kullanmak ya da yeni bir tane almak gerekmez.

Sistem temelde sadece bir yerde lensi ve diğer bileşenleri tutan bir çerçeve olarak gözlük kullanılır. Sony ürününün kompakt ve hafif sıradan çerçeveler ile de kullanılabilir olduğunu söylüyor.

Sony‘nin objektif çapraz 0.23 inç ölçen bir 640 x 400 piksel renkli OLED ekrana sahiptir. Bu bildirimleri ya da gerçek dünyada görüyorsanız ne olursa olsun üzerine bindirilmiş diğer grafik görüntülemek izin göz üzerinde yüzer.

Şirket rakamları spor, eğlence, ya da yazılım ile ilgili size bilgileri ilk bakışta verebilen sistem kurduğu için çalışma ortamlarında da ürün kullanılabilir.

Sony’nin modülü ARM Cortex-A7 işlemci, 802.11b / g / n WiFi, Bluetooth 3.0, ve 400 mAh pile sahiptir. Aynı zamanda cihaz ile etkileşim için kullanabileceğiniz bir dokunmatik sensör, hızlandırıcı ve pusula bulunuyor.

Sony geliştiriciler modül için üçüncü parti uygulamalar oluşturmanıza yardımcı olan bir SDK sunmayı planlıyor.

 

Sony'nin Son Teknolojisi Sıradan Gözlüğü Akıllı Yapar
Sony’nin Son Teknolojisi Sıradan Gözlüğü Akıllı Yapar

Kaynak: Gigiom

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz