LG 2015 Yılında Akıllı TV'ler WebOS 2.0 İle Gelecek

LG televizyona internetten içerik akışı için nispeten kolay kullanımlı yol getirerek, bu yıl WebOS yazılımı ile akıllı TV’ler nakliye etmeye başladı. LG Akıllı TV’lerin WebOS 2.0 ile gelecek yıl geleceğini duyurdu.

Şirket, Ocak ayında Tüketici Elektroniği Fuarı’nda son akıllı TV yazılımını tanıtmayı planlıyor.

LG (Palm satın alarak kazanılmış) HP webOS satın aldı. İşletim sistemi aslında akıllı telefonlar ve tabletler için tasarlanmış iken büyük ekranlar web uygulamaları getirmek için kullanılan olabilir, böylece LG TV-kullanıcı dostu arayüzü ve modifiye webOS geliştirdi.

Şirket geçen yıl webOS ile 5 milyondan fazla sattı televizyon sattı ve bunların başarısız deneme bir olup olmadığını sorguladı. LG yazılımı üzerinde çalışan geliştiriciler çok sayıda LG yapmamışlardı ve WebOS yazılım ile olmayan TV’leri de satmaları mümkün olacak.

Yine LG başka özellikler vermeyi de planlıyor ve sürüm 2.0 ile iyileştirmeler ve yeni bir dizi özellik içerir vaat verdi. Bu vaatler yüzde 60 daha hızlı önyükleme süresi, hızı yüzde 70 kadar YouTube veya diğer uygulamalar için ana ekranda seçme, Favori Kanallar özelliklerinin başlatıcısı özel TV kanalı listesini oluşturmanızı sağlamadır.

LG aynı zamanda 4K streaming video içeriği Ultra HD ekranları LG televizyonlar için kullanılabilir olduktan sonra satışa sunmak için Amazon ve Netflix ile çalışacağını söylüyor.

 

LG 2015 Yılında Akıllı TV'ler WebOS 2.0 İle Gelecek
LG 2015 Yılında Akıllı TV’ler WebOS 2.0 İle Gelecek

Kaynak: digitalspy

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz