Sony firması yeni amiral gemisi olacak olan Sony Lavender  Akıllı telefonuna çerçevesiz ekran ile gelecek gibi. Basına sızan görüntülere bakacak olursak Sony Lavender  Akıllı telefonun çerçevesiz olduğu görülüyor. Çerçevesiz ekranlı akıllı telefon pazarı hızla gelişiyor. son olarak ZTE’nin Nubia Z9 adındaki yeni modeli, satış rekorları kırdıktan sonra, bugün de Sony’nin yeni bir modeli tekrardan ortaya çıktı.

İddialara göre orta seviye bir model
Ortaya çıkan görsellerde çerçevesiz ekranı ve flaşlı ön kamerası ile dikkat çeken telefon, iddialara göre orta seviye özellikler sunacak. Söylenenlere göre Sony Lavender, 1.7 Ghz hızında 8 çekirdekli MediaTek 6752 işlemciden gücünü alacak. Telefonun 13 megapiksel arka kameraya, 5 megapiksel ön kameraya ve 2 GB RAM’e sahip olacağı söyleniyor.

Üst seviye de olabilir
Ancak biz bu iddiaları pek doğru bulmadık. Bu kadar özel ve yeni bir çalışmayı, Sony’nin orta seviyeden çok üst seviye için yapmış olabileceğini düşünüyoruz. Bu da bize, telefonun Sony’nin yeni amiral gemisi olabileceğini düşündürüyor.

Şimdilik telefon hakkında çok sınırlı bilgi var. Ancak Sony’nin bir sonraki amiral gemisi, buna benzer çerçevesiz ekranlı tasarım ile gelebilir. Ayrıca amiral gemisi seviyesinde Galaxy S6 ve LG G4’e rakip gelişmiş bir arka kamera ve LED flaşlı ön kamera da bizleri bekliyor olabilir. ilerdeki günlerde sızacak olan bilgiler neler gösterecek. özellikler açısından diğer model telefonlardan daha mı iyi olacak yoksa orta seviye bir Akıllı telefon mu olacak. ?

lavender_1

 

lavender_2

Kaynak: SDN

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz