Sony Qrio İle Eviniz Artık Daha Güvende Ve Kontrolünüz Altında

Artık teknoloji şirketleri piyasada geniş bir yelpazede yer alabilmek için ellerinden gelen Arge çalışmalarını yapıyorlar. Öyleki her sektörde birinciliğe oynamak için değişik çalışmalar yaparak yıllık kazançlarını artırmak ana amçaları arasında. Bu sistemleri oluştururken de ellerinde bulunan teknolojik cihazların yeni ürettikleri ürünler ile kombin olacak şekilde kullanmak amacındalar. Bu sayede ürünleri birbirine bağlıyorlar ve kullanıcının iki farklı ürünü tek bir firmadan alabilme ihtimalini arttırıyorlar. Buda iyi bir satış stratejisidir.

Yeni bir insanların güvenlik anlayışını değiştirecek ürün Sony firması tarafından geliştirildi. World Innovation Lab Qrio adındaki bu ürün kilitlenmek istenen ve ayrıca akıllı cihazlar ile kontrol edilmek istenen kapılar için geliştirildi. Öyleki bu cihaz sayesinde uzak bir yerden kapının kilit mekanizmasını açabiliyorsunuz. Ayrıca Sony firmasının akıllı tekefonununa kolayca adapte olan bu ürünü kullanmak oldukça kolaylaşıyor. Bu cihaz farklı markalar tarafından üretilebilmekte ancak Sony fimasının ürettiği bu ürünün diğerlerinden farkı daha küçük olması. Bu küçük cihaz aliminyum formu ile sadece kapı üstüne monte edilmesi yeterli oluyor.

Güvenlik düzeyini yüksekte tutmak isteyen kişilerin kullanabileceği bu World Innovation Lab Qrio ürünün şimdilik Japonya’ da satış fiyatı 15 bin yen (299 TL)  olarak  planlanmakta.

Sony Qrio İle Eviniz Artık Daha Güvende Ve Kontrolünüz Altında
Sony Qrio İle Eviniz Artık Daha Güvende Ve Kontrolünüz Altında

Kaynak : Teknoblog

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz