Sony E-Ink Saat Konsepti

Sony önümüzdeki yıl satışa başlatılacağını söylüyor ve şu anda piyasada olan akıllı saatlere göre özelliklerinde farklılıklar sunmak için tasarlanmıştır. Yeni bir e-Ink saat geliştiriyor ve bu haber Bloomberg tarafından bugün bildirilmiştir.

Ne yazık ki henüz tanıtılmadı ya da görüntüler sızdırılmış değil ama Sony E-Ink akıllı saatini betimlenen FES e-ink ya da ona benzer bir tarzla görebiliriz.

FES E-Ink akıllı saat, halen üretime sıçrama yapmak için kalabalık finansman arayan ve kayışında e-ink teknolojisine sahip olan üründür.

Sony’nin yeni saati aynı zamanda kullanıcılar için farklı görüntüler ve tasarımlardan çeşitli olanları sunacak yeni bir patentli malzeme ile donatılmış olarak gelecektir.  Sarar altında hala aynı patentli malzemeden yapılmış saat yüzü ve kayışı bulunuyor.

Adsız kaynaklar Sony yerine Apple saat gibi özellikleri çok sayıda olan ve stil sunmak için tasarlanmış olduğu söyleniyor. Bu durum Apple tarafından bu yılın başlarında açıklanmıştı ve saat en erken 2015 yılında satışa başlatmak için kuruldu.

Ne yazık ki fiyatlandırma ya da dünya çapındaki kullanılabilirliği hakkında hiçbir bilgi yok. Yeni Sony E-Ink akıllı saat için henüz sızdırılmış başka haber de yok ama en kısa sürede bilgi ışık hızıyla gelecek ve güncel tutularak sizlerin bilgisine sunulacaktır.

Sony E-Ink Saat Konsepti
Sony E-Ink Saat Konsepti

Kaynak: Bloomberg

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz