Samsung Apple Watch Parçaları Tedarik Edecek

Biz son zamanlarda Samsung iPad ve aynı zamanda Apple’ın iPhone 6 olmak üzere çeşitli cihazlar için parça numarası ile Apple parçaları temin edileceklerini duyduk. Samsung ayrıca yeni Apple Watch parçaları ile Apple ürünleri sağlayabilir gibi görünüyor.

Son rapora göre, Samsung, yeni Apple watch uygulamalarını işlemcileri tedarik edebilir, şirket erken 2015 yılında ilk akıllı saatini başlatacak ve burada bunları kullanacak.

Apple yeni akıllı saatinin üç sürümünü sunacak. Katı altın kaplama, bir standart model, bir spor modeli ve bir Apple Ürünü Sürümü ile başlatılacaklar.

Apple Watch tüm modeller için resmi fiyatlandırma konusunda henüz ne karar verildi biliyor musunuz? Giriş seviyesi cihazı, 349 dolar fiyat üzerinden perakende satacak.  Yüksek son modeli katı altın kaplamadan yapılmış olanı 5000 dolar maliyetli olacak.

Yeni akıllı saat lansmanında Apple’ın resmi detaylar vermesi gerçekleşecek. Şirketten sızan belgelerde bir sonraki bahar cihazın satışta olabileceğini ortaya koymuştu. Ama buna rağmen,  2015 yılı başlarında satışa sunulacağına dair söylentiler de mevcuttur.

Apple Watch için ABD’de 20 Mart’ın sonunda lansman yapılacak.

Samsung Apple Watch Parçaları Tedarik Edecek
Samsung Apple Watch Parçaları Tedarik Edecek

Kaynak Gforgames

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz