Sony Bootloader Kilidini Açmayı Sağlıyor

Sony her zaman kolay kendi Xperia akıllı telefonlarda bootloader kilidini açmak için hizmet sağladı ve şimdi şirket nasıl cihazınızda bootloader kilidini açacağınızı size gösteren bir video yayımladı.

Video, Sony’nin Xperia akıllı telefonlarda bootloader kilidinin nasıl açılacağını gösterir. Sizin cihazınızın kilidi yoksa bunu cihaz üzerinde yapmanız garantisini geçersiz kılabilir. Bu nedenle bu zamanki uyarıları ile birlikte geliyor.

Önyükleyici kilidi ile Xperia cihazınızda özel ROM’lar koymak mümkündür. Ancak, gerekli olmayabilir ve standart kullanıcılar, önyükleyici kilidini açmak için başka bir yol bulabilir. Titizlikle test edilmiş ve resmi yazılım sürümleri ile büyük yazılım deneyimleri sunmak için gurur duyAN Sony, ilgili riskler hattına aşina değilseniz, daha fazla devam etmememiz gerektiğinden de bahsediyor.

Sony Xperia Sony web sitesi üzerinde akıllı telefonunuzun bootloader kilidini kendi kendinize açma hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Youtube üzerinden de kilidin nasıl açılacağını izleyebilirsiniz. Bunun için Xperia kilidinin nasıl açıldığını sorgulamanız yeterli olacaktır.

 

Sony Bootloader Kilidini Açmayı Sağlıyor
Sony Bootloader Kilidini Açmayı Sağlıyor

Kaynak: Android Community

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz