Sonim XP6 En Sağlam Android Akıllı Telefon

Piyasada Android akıllı telefonlar konusunda bugün hiçbir sıkıntı yoktur ama bunların en sert ortamlarda çalışmasını sağlamak zor görevlerdir ve herkes bunu başaramaz. Bu zorlu ortamlarda çalışanlar insanlar için, onlar bir engebeli bir cihaza ihtiyaçları var. AT & T şimdi Sonim XP6 olarak adlandırılan bazı askeri standartların fazlasını karşılayan yeni bir sağlam akıllı telefon sunuyor.

Bu cihaz Android işletim sistemini çalıştırır ve arama için fiziksel tuş takımı vardır. Eldiven ile telefon işletimi sağlanabilir. Fiziksel tuş takımına ek olarak, akıllı telefon da yeterince parlak doğrudan güneş ışığına maruz görülebilir bir dokunmatik ekran bulunuyor. AT & T donanım özellikleriyle ilgili suskunluğunu korusa da bu cihaz donanım performansı için satın alınabilecek bir akıllı telefon değildir.

Cihazı satın alınabilir yapan yanı MIL-STD 810 G ve IP68 suya dayanıklı olmasıdır. Ayrıca IP69 su spreyi için de iyi bir puanı var. Sonim cihazı yüksek mesafelerde, çamur, ezilme basınç ve daha fazla beton üzerine düştüğünde hayatta kalmak için yeteneği güce sahip. 12 engebeli performans ölçümleri üzerinde askeri standartları aştığı söyleniyor. XP6 da konuşma ağına AT & T gelişmiş bas destekliyor. Ürün iki yıllık sözleşme ile 149,99 dolar veya düpedüz olarak 524,99 dolar fiyattan satılıyor.

Sonim XP6 En Sağlam Android Akıllı Telefon
Sonim XP6 En Sağlam Android Akıllı Telefon

Kaynak: ATT

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz