Mokibox Premium Portatif Alüminyum Kablosuz Hoparlör

Eğer akıllı telefon, tablet veya mobil cihazlar ile kullanmak için yeni bir kablosuz hoparlör arıyorsanız size Mokibox şeklinde Mokisound tarafından oluşturulan yeni bir ürün olan taşınabilir alüminyum kaplı hoparlör sunabiliriz.

Bu çok minimalist ve şık kablosuz Mokisound Mokibox hoparlör yaratıcıları bir bulut ses kütüphanesi ve tunes yönetme yeteneği AirPlay ve DLNA desteği yanı sıra erişimi tasarım ve yaratılış özellikleri hakkında güzellikler sunuyor.

Büyük temiz ses ile Taşınabilir WiFi hoparlör, akıllı telefon üzerinden veya bulut ses kütüphanesinden bağımsız hoparlör ve senkronize ses dosyaları olarak oynatılabilir. MOKIBOX ses bulut kütüphanesinden bir tablet, akıllı telefon, hatta hangi senkronize kaynaklanan olursa olsun, dinleyici için harika bir ses deneyimi sunmak için taşınabilir WiFi hoparlör sunuyor.

Zamanlayıcı fonksiyonu kolayca bir zamanlayıcı ayarlamayı sağıyor. MOKIBOX da alarm da kurulabilir. Ayrıca size alarm olarak hizmet etmek isteyen şarkıları seçebilirsiniz. Bir özellikleri nedeniyle geliştirilmiş cihaz MOKIBOX’u akıllı telefon kullanıcıları sevecekler.

Yani Mokibox almayı düşünüyorsanız Kickstarter web sitesini ziyaret ve Mokibox ‘a göz atabilirsiniz.

Mokibox Premium Portatif Alüminyum Kablosuz Hoparlör
Mokibox Premium Portatif Alüminyum Kablosuz Hoparlör

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz