Solus Resin 3D Printer Uygun Fiyata Satılacak

Solus Resin 3D Printer Uygun Fiyata Satılacak

Bir reçine 3D yazıcı için pazarda sabırla bekleniyordu. Solus’un 3D Printer için bu yılın Ekim ayında çıkacağı haberi geldiğinden beri cihaz bekleniyor.

Solus Resin 3D yazıcı fiyatları uygun ve bir standart XGA 1024 x 768 veya HD 1920 x 1080 projektörü kullanma yeteneği sunuyor. 1099 $’dan başlayan ve şimdi satın almak için kullanılabilir olan cihaz internet üzerinden satılıyor.

Solus Resin 3D yazıcı proje üretiminde sıçrama yapmak için rehin 50.000 $ yükseltmek isteyen IndieGoGo kalabalık fonlama sitesinde üzerinde şu anda yer alıyor.

Çoğu tüketici SLA yazıcılar PDMS silikon tabaka veya yapışmaz soyma yüzey için yapışkanlı teflon filmi kullanabilir. PDMS büyük non-stick özellikleri vardır ama çok hayal kırıklığı neden olacağı taraf sadece birkaç baskı sonrasında bulutlu alabilirsiniz veya cihazı kapatabilirsiniz. Yapışkanlı teflon yıkanmış ayrıntıları ışığı dağıtır veya teflon hızlı baskı yetmezliğine neden olan tankın altından ayırabilir.

Solus bir patent bekleyen eğim soyma yöntemi ile birlikte yarı iletken ve düz panel sanayi kaynaklı bir dayanıklı film kullanan bu sorunları çözmek için olanak sağlayan cihazdır. Bu pürüzsüz peeling ve ışık geçirgenliği daha keskin detaylar için, XY altında 100 mikron ve çok düzgün bir yüzey özellikleri sağlar. Bu soyma yöntemi ile biz de neredeyse tamamen inşa alanı (14.5 x 11 cm) dolduracak nesneleri tek tek yazdırma ihtiyacını ortadan kaldırarak tüm süreyi değiştirme ve geliştirme işine yarar.

Kaynak. indiegogo

Solus Resin 3D Printer Uygun Fiyata Satılacak
Solus Resin 3D Printer Uygun Fiyata Satılacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz