Piconizer proje

iOS kullananlar ve bir sürü fotoğraf çekenler yani iPhone akıllı telefon sahiplerinin ilgisini Piconizer adında yeni bir cihaz çekebilir. Gerektiğinde size iPhone fotoğraflarını, videolarını yönetmenize ve hatta boş alan yaratmanıza yardımcı olmak için geliştirilmiştir.

Bir muhteşem manzara resmi gördünüz ya da snap çekeceksiniz iPhone kullanım alanı dışında olduğunu fark ettiniz. Unutulmaz bir anı ölümsüzleştirmek için kameraya ihtiyacınız var ve boş bir alana, anı kaçırmamak için resim silecek vaktiniz yok. Dijital anıları da kaybetmek hoş olmaz. Bunu Piconizer sizin için çözecektir.

Piconizer kolayca ve güvenli bir şekilde yıldırım konnektörüne doğrudan takılan ve cebe sığan cihaz üzerine kamera fotoğraflarınızı ve videolarınızı kaydırmaya izin verecek ilk uygulamadır. İlgili iOS cihazlarda bilgisayarınıza kolayca fotoğraf ve videoları indirebilirsiniz. Böylece cihaz aynı zamanda microUSB bağlantı noktası içeren bir görev yapacaktır. Düzenlemek ve kolayca yeni anılar için yer açmak için bu uygulamayı rahatlıkla kullanacaksınız.

Piconizer proje üretiminde yer almaktadır. Donanımı destekleyen Piconizer iOS hakkında bilgileri Kickstarter sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

Piconizer Projesİ
Piconizer Projesİ

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz