Dünyanın çok oynana simülasyon oyunu Sims yeni oyunu Sims 4 ile oyun dünyasına merhaba dedi. EA Games firması tarafından piyasaya sürülen Sims 4’ü korsan alan kullanıcıları ise büyük bir sürpriz bekliyor. Ancak bu sürpriz, kötü bir sürpriz olacak.

Dünya oyun piyasasında önemli bir yere sahip olan Sims’in son oyunu Sims 4’ü korsan olarak alan kişilere bir sürpriz var.

Çıkışıyla birlikte kullanıcıları ile buluşan simülasyon oyunu Sims 4, korsan piyasadan nasibini aldı. Korsan olarak satışlarının da sürdüğü oyunu bu yolla alan kullanıcılar ise beklemedikleri bir sürpriz ile karşılaştı.

Oyun, içeriği gereği 18 yaş altı kullanıcılarını da düşünerek oyun içinde karakterinizin tuvalete ya da duşa girmesi durumunda piksellenerek bir nevi sansür uygulamasına gidiliyordu. Ancak oyunun korsan olması durumunda bir anda tüm ekranın piksellerle kaplandığı görüldü. Oyunun kullanılırlığını sıfırlayan bu bug’ın oyunun kırılırken mi ortaya çıktığı yoksa üretici firma EA’nin özellikle mi koyduğu merak konusu.

Bu bug’ın ardından ise korsan piyasasında da bu hatanın giderilmesi için çalışmalar başlatıldığı gelen haberler arasında. Joystiq sitesinin yaptığı haberde ise EA firmasının bu hata için herhangi bir şey yapmayacağını belirtildi. Üretici firma orijinal oyunu alanlarda böyle bir hata gözükmediğini söylerken, oyuncuların da oyunu orijinal alarak oynamasının daha doğru bir karar olacağını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz