Samsung firmasınn tasarladığı bu kamyonlar Arjantin trafiğinden esinlenerek böyle bir tasarım çıktı. Arjantinde ölümlerin çoğu trafikten kaynaklı ve tek yönlü yollarda oluyor, özellikle tek yönlü yollarda yavaş giden bir kamyon geçerken kaynaklanıyor.

Samsung firmasınn tasarladığı bu kamyonlar Arjantin trafiğinden esinlenerek böyle bir tasarım çıktı. Arjantinde  ölümlerin çoğu trafikten kaynaklı ve tek yönlü yollarda oluyor, özellikle tek yönlü yollarda yavaş giden bir kamyon geçerken kaynaklanıyor.

Teknoloji Devi koreli Samung firması, Güvenlik Kamyonu (The Safety Truck) tasarladığı bu kamyon aslında çok basit bir mekanizma ile çalışıyor, sorun burda kimsenin akıl edememesi.

Kamyonun ön tarafına yerleştirilen kamera, öndeki yol durumunu arkaya yerleştirilen dev ekrana aktarıyor ve böylece kamyon arkasındaki sürücüler ön tarafta ne olup ne bittiğini, sollama için en uygun anı takip edebiliyor.

Samsung Arjantin’in yaptığı bu reklam kampanyası oldukça güzel olsa da, gerçekten kamyonlara uygulanıp uygulanmayacağını ilerleyen zamanda belli edecek, benim fikrimi söylersem uygulanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz