Playstation 4 cihazının şimdi benzerlerinden önde olacağını söyleyebiliriz, piyasada daha iyi yer tutması açısından katkı koyacak.

Playstation cihazlarında en büyük eksikliklerden ve çokça şikayet alan medya oynatıcısı Playstation 4 ile şimdi bu sorunu ortadan kaldırdı. Playstation 4 cihazının şimdi benzerlerinden önde olacağını söyleyebiliriz, piyasada daha iyi yer tutması açısından katkı koyacak.

MPEG, AVI ve MP4 gibi video formatlarını desteklemediği için birçok kullanıcı tarafından eleştirilen Playstation 4, nihayet yeni medya oynatıcısına kavuştu. PS4 Media Player ismiyle konsollardaki yerini alacak olan uygulama sayesinde artık kullanıcılar birçok video formatını rahatlıkla çalıştırıp izleyebilecek.

Yeni PS4 Media Player ile Mpeg-2 TS, MKV, AVI ve MP4 video uzantıları izlenebilirken görüntü olarak H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 4.2 codeclerine destek verilecek. Ayrıca ses formatı olarak MP3, AAC LC, AC-3(Dolby Digital) formatlarına da destek sunulacak. Uygulama sayesinde JPEG, BMP ve PNG resim standartları ve MP3, M4A müzik standartları desteklenecek.

Haber ajansları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz