IFA 2014 etkinliği kapsamında Galaxy Note 4 en önde olmak üzere yeni modellerini Unpacked adında olan etkinlik ile tanıtacak olan Samsung, bir etkinlik tanıtım videosu hazırladı ve yayınladı.

3 Eylül günü Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2014 fuarı için en başta Galaxy Note 4 ve daha sonra diğer yeni modeller Unpacket isimli etkinlikte tanıtılacak. Bu nedenle bir tanıtım videosu hazırlandı.

Samsung Unpacked trailer –  ready to Note? – adıyla yayınlanan videoda eğlenceli sahneler bulunuyor. Son derece Samsung2un tarzını yansıtan müziğiyle de Samsung tam olarak kendini anlatabilmiş.

Yayınlanan videoda Galaxy Note 4’e ait olan bir görüntüye ise rastlanmadı ama videonun sonunda Galaxy Note 4’ün çizim şekli olan dikdörtgen görüntüsü yer alıyor. Burada S Pen ile yazılan yazı ortay çıkıyor. Bunun nedeni ise Samsung son dönemde S Pen’in üzerine çok fazla düştü. Her videosunda kullanılan S Pen’e burada da yer verilmiş.

Maalesef Samsung Galaxy Note 4 modeline ait teknik detayları hala tam olarak bilmiyoruz. Elde ettiğimiz Antutu benchmark sonuçlarındaki bazı verilere ve sızan görsellere baktık ve onlardan daha fazlası elimizde bulunmuyor. Note 4’ün 5.7 QHD ekrana sahip olduğunu, Snapdragon 805 işlemci ve Exynos 5433 bulunduğunu sanıyoruz. Ayrıca 3 GB RAM microSD desteği ile birlikte dahili depolama alanının 32 GB olduğunu düşünüyoruz. 16 MP VE 3 MP ön kamerası ile cihazı bekliyoruz. Bakalım cihaz nasıl olacak.

SAMSUNG
SAMSUNG

 

Paylaş
Önceki İçerikNokia Lumia 930 İnceleme
Sonraki İçerikSosyal Medya Kişiliğinizi Bozuyor
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz