Samsung'a Büyük Şok!

Son zamanlarda Samsung S5 ürünü ile istediği satış rakamları yakalayamadı ve iphone 6 ile 6 plus’ın Samsung’un Note serisinin üzerine sunulduğu için Samsung cephesinde satış düşmeleri yaşandı. Android piyasasında da birçok alternatifi varken Samsung da daralmaya gideceğini duyurdu.

Samsung’un Londra’daki bir mağazası satış ve ilginin azalması nedeniyle zarar etti ve Samsung mağazasını kapatmak zorunda kaldı.

Güney Koreli şirket yine üzücü bir haber ile karşımıza çıktı. Şirket dünya genelinde önemli perakende satış mağazalarından birini kapattı. Nedeni ise Samsung’un hızla düşen akıllı telefon satış rakamları oldu. Londra’da yer alan Samsung Experience Store Westfield Stratford City alışveriş merkezinde yer alıyordu ve şehrin önde gelen Samsung satış merkezi olarak ünlüydü.

Kapatılan mağazanın kapısında mağazanın kapatıldığını anlatan bir kağıt yer alıyordu ve bu şekilde kapanış ilan edilmiş oldu.  Desteğe ihtiyaç duyanların da ilgili telefon numarasını aramaları isteniyordu. Alışveriş için gelen müşteriler kağıt haricinde mağazanın boşaltılmış raflarıyla karşılaştı.

Samsung'a Büyük Şok!
Samsung’a Büyük Şok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz