iPhone 7’yi Unutun Sırada iPhone 6S Mini Var!

Apple tarafından 2015 yılında piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 6S isim verilecek olan cihazın boyutuna şaşırabilirsiniz. Apple küçük ekrana sahip bir 6. nesil iPhone ile karşımıza çıkabilir.

Apple 6. nesil iPhone modelleri hususunda tasarım farklılığına gidiyor. Bir de bunun yanında giderek büyüyen ekranlarını biraz daha büyüterek kullanıcılara Plus modelini sunmuştu.

Beşinci nesilde de buna benzer bir farklılık deneyip ucuz olan iPhone 5C kullanıcılara sunmuştu. Apple Steve Jobs’u kaybettikten sonra deneysel çalışmalarda bulundu.  Bu nedenle de bu konuda fanlarını da ikiye ayrılmış duruma geldi.  Bazıları bu yenilik çalışmalarının takipçisi oldu ama bazıları da Apple CEO’su Tim Cook’un yanlış bir yol izlediğini düşündü. Görünüşe göre bu tarz çalışmalar sürecek ve gelen yeni haberlere bakılırsa Apple’ın yeni bir model üzerinde çalıştığı ilgi çekiyor.

Apple, yeni yılda yeni bir iPhone ürünü ile karşımızda olacak. Yeni cihazın 6 serisini sürdüreceği söyleniyor ve iPhone 6S mini ile 4 inç ekran boyutunda olacak olan ürün tanıtacağı düşünülüyor.  Yeni cihaz tasarım olarak da yeni nesil iPhone’lara benzeyecek.

iPhone 6S mini ile şirket 5 inç boyutuna geri dönecek ve mini cep telefonları kategorisinde de yer alacak. Bu yeni cihazın 2015’in ikinci yarısında sunulması bekleniyor. Apple şirketi Mini modelleri piyasaya sürecek olursa fiyatları daha uygun olacak ve bu nedenle satış rakamlarını pozitif yönde etkilenecek.

iPhone 7’yi Unutun Sırada iPhone 6S Mini Var!
iPhone 7’yi Unutun Sırada iPhone 6S Mini Var!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz