Samsung Tizen Akıllı Telefon Yine Gecikti

Samsung Tizen akıllı telefon yeniden ertelendi gibi görünüyor. Bu cihazın lansmanı ertelendi ve bir kez daha tanıtımı geri plana atıldı. Bu durumda cihazın piyasa sürülmesi ve satışa sunulması da ertelenmiş oldu. Önceden birkaç kez daha ertelenmiş olan tanıtım bakalım daha ne kadar fazla ertelenecek.

Wall Street Journal tarafından yayınlanan son rapora göre, Samsung Tizen cep telefonu tanıtımı yeniden ertelendi gibi görünüyor olsa da dün Hindistan’da cihazı başlatmak için hazır bekliyorlardı.

Samsung Temmuz Haziran ayları civarında, cihazın lansmanı birkaç kez daha ertelenmişti. Yeni Tizen cihazı duyuruldu ve daha sonra ortadan kayboldu. Alışkanlık olarak teknoloji dünyası cihazın 2015 yılına kadar geleceğini düşündü. Samsung Tizen akıllı telefon gördüğünüz gibi şimdi sunulacak.

Mobil Dünya Kongresi 2015 yılının Şubat ayında başlıyor ve burada Samsung tüm olanların ardından ilk Tizen cihazı üzerinde daha fazla haber verebilir. Ayrıca yeni mobil platformu olduğunu da umut ediyoruz. Bu etkinlikte tam olarak cihaz hakkındaki detayları duyabilmek için bekliyor olacağız.

 

Samsung Tizen Akıllı Telefon Yine Gecikti
Samsung Tizen Akıllı Telefon Yine Gecikti

Kaynak: WSJ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz