Android Wear Lollipop Saatler İçin Destek Getiriyor

Google özel bir yenilik getiriyor. Android Wear saatleri kullanmak için ara yüzleri kullanmanızı sağlayacak. Android destekli cihazlar için güncelleme yayılmaya başladı. Yeni yazılım Android 5.0 Lollipop’a dayalı olacak ve önümüzdeki birkaç hafta içinde tüm mevcut Android Wear cihazlara güncelleme sunulacak.

Google Play Store’dan bu ara yüzleri indirebilirsiniz. Ancak yeni güncelleme özel saat ekranları güncellemesi için sadece yeni özellikler barındırmıyor.

Güneş ışığı modu açık havada daha iyi görüş için maksimum düzeye ekran parlaklığını ayarlar, Google şimdi de, ekranı devre dışı bırakan ve tiyatro gibi sessizlik gerektirecek yerlerde çalmasına sebep olmayacak şekilde titreşimleri susturur. Tiyatro Modu dahil olmak üzere yeni modları sunuluyor.

Yanlışlıkla sildiklerinizi geri yüklemek için destek oluyor ve saat yüzüne dokunduğunuzda listenin en üstünde son kullanılan eylemleri görebilirsiniz. Ayrıca artık saatinizi kendisini kullanarak herhangi bir uygulama bildirimleri engelleyebilirsiniz.

Play Store veya Android telefonlarda Android Wear uygulamasını kullanarak güncellemeyi bulmak mümkün olacak. 31 Ocak 2015 ya da Google tarafından resmi Android Wear Saat yüzü uygulamasını kullanılır hale gelecek. Kendi yazılımını güncellemek için ihtiyacınız olacak gayri resmi yüklemelerde ortaya çıkmıştır.

 

Android Wear Lollipop Saatler İçin Destek Getiriyor
Android Wear Lollipop Saatler İçin Destek Getiriyor

Kaynak: Liliputing

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz