Samsung SM-G430 Haberleri Sızdı

Samsung akıllı telefonlarının sayısını azaltmak için planlamasına rağmen Zauba adında bir ithalat web sitesinde son birkaç gün içinde Koreli şirketin yeni cihazları görüldü.

Bugün Zauba SM-G430 model numarasına sahip başka bir gizemli Samsung cihazını yayınladı. İddia edilen cihaz araştırma ve geliştirme amaçlı Hindistan’da bir 5.5 inçlik ekran full HD ile satışa sunulacak.

Sadece Zauba söz konusu cihazın bazı özellikleri ortaya koymaktadır. Samsung’un kullanıcı aracısı profili üzerinde görünmedi. Görünüşe göre bir yüksek segment cihaz olduğunu düşündüren, 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 5.5 inç ekrana sahip olmasıydı. Cihazın işlemcisi 2.5GHz saat hızında çalışıyor. Bilinen kadarıyla işlemci söz konusu olduğunda Qualcomm çip aynı hızda oluyor çünkü muhtemelen Snapdragon 801 ile gelecek olabilir.

İddia edilen akıllı telefonun işletim sistemi olarak Android 4.4.4 Kitkat çalışıyor olacak ama en son Android 5.0 Lollipop sürümü ile başlatılacak da olabilir. Cihaz hakkında resmi bir onay bulunmuyor.

 

Samsung SM-G430 Haberleri Sızdı
Samsung SM-G430 Haberleri Sızdı

Kaynak: SamMobile

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz