Samsung Markasının Yeni Notebookları

Firmalar akıllı telefonları üretmede oldukça ilerledikleri gibi diğer ürünlerinde de birinci olabilmek için oldukça fazla mesai harcamaktalar. Özellikle Samsung markası ürettiği her üründe çok fazla özen gösterdiği bir gerçek. Bu sebeple herkes için güvenilir bir marka olarak bilinmektedir. Bu önyargıyı da oluşturabilmek için oldukça fazla emek verdikleri çok doğrudur.

Samsung diğer ürünleri gibi notebook sınıfında da kendinden çokça bahsettirmekte ve diğer rakiplerini kıskandırmaktadır. Yeni olarak çıkarttığı diz üstü bilgisayarlar Series 7 ve Series 9 olarak sunuldu. Bu serilerden Series 9 un en göze çarpan özelliği tasarımındaki ince detaylar sayesinde oldukça ince bir hal almıştır. Bu inceliğin yanında getirdiği diğer önemli özelliği ise bu bilgisayarların ağırlıkları oldu. Series 9 modelinde Samsung firması bu zamana kadar ürettiği en ince tasarım olarak raflarda yerini aldı. Bu tasarımın toplam kalınlığı 11,8 mm ve ağırlığı 950 gramdır. Üzerinde bulunan bataryaların tam dolu olduğu anda 12 saatlik bir kullanım ömrü sunuyor. Ayrıca 2560×1600 piksel görüntü kalitesi ile de adından bahsettirecek.

2Ghz İntel Core M işlemcisi kullanılan bilgisayarda tam 8GB RAM bulunmaktadır. Hafızası yönünden de kötü sayılamayacak seviyede kullanıcılarına 256 GB bir hafıza sunarak kendinden bahsettireceğe benziyor.

Samsung Markasının Yeni Notebookları
Samsung Markasının Yeni Notebookları

Kaynak: Samsung

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz