Microsoft Surface Pro 3 Övgüler Alıyor

YouTube üzerinde Surface Pro 3 Accolades videosu Microsoft tarafından yayınladı.  Microsoft’un son tabletin başarısı hakkında övünme gibi bir şey yapmış ama videoda büyük ölçüde işaretlenen şey merak ediliyor.

30 saniyelik videoda birisi kalem ile bir daire çiziyor. Video bilgisayarın görünümü göstererek ona övgüler yağdırıyor. Yapılmış olan en iyi icat, şuana kadar ki en mükemmel kasa gibi şeyler yer alıyor.

Daha sonra bilgisayarı tablete çeviriyor ve bunun için klavyesinden ayırarak videoyu bitiriyor. Son mesaj da dizüstü yerine tablet oluyor.

Videoda yazılan olayların her biri arasında Microsoft kayda değer olduğuna inanmaktadır. Övgülere boğduğu ürünü dünyanın çeşitli sitelerinde the Verge gibi sitelerde yeterince etkileyici bulunan videoda bulunanların hepsinden bir başarı olarak bahsedilmektedir.

Surface Pro 3 kesinlikle Microsoft’un yarattığı en iyi tablet ve line-up  videoda sunulmuş olandan çok daha fazla övgü hak ediyor. Bu nedenle bugüne kadar en başarılı olan tablet olacaktır.

İş pazarlama çabasına giden Microsoft istenen etkiyi toplamak için bazı güçlü övgüler yanında gerçek satış rakamlarını yayınlayarak çok daha iyi yapmış olabilir. Ama bu kararlar acele verilmiş gibi görünüyor.

Surface Pro haberinde, Microsoft’tan iki adet Pro Surface 4 başlatması beklendiği söyleniyor. 2 ekran boyutlarından biri 12 inç olacak ve diğeri ise 10 inç ekran ile gelecek.

 

Microsoft Surface Pro 3 Övgüler Alıyor
Microsoft Surface Pro 3 Övgüler Alıyor

Kaynak: techienews

1 Yorum

  1. Haberin kalitesi neyse de kullanılan dil soru işareti. Arkadaş bu nasıl Türkçedir? Hiç mi okumazsınız yayınladığınız haberi? Yakışmıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz