İnsanlar gördükleri kaliteli yayın ve videolardan etkilendikleri gibi bunların olmazsa olmazları olan ses kalitelerine de oldukça fazla önem vermeye başladılar. Ses üzerine çalışmalar ve ürünler yapan birçok firma sahada yer almakta. Büyük ses sistemlerinin artık evlere geldiği bu gelişmiş teknolojik zamanda daha fazla kolaylıklar sayesinde bu tür sistemlerin kullanılabilirliği artmakta ve buna bağlı satış rakamları da katlanmaktadır. Firmalar ürün adetlerini arttırmak için kaliteli olan ses sistemlerine kolay taşınabilirlik, istenilen aygıttan ses alıp verebilme, Wi-Fi bağlantı, Buluetooh bağlantıları gibi birçok gelişmiş olanakları da yanlarında sunarak ilerlemektedirler. ,

3D yayın teknolojisinin yanında artık 3D ses sistemlerinden de bahsettiğimiz günümüzde Samsung gibi büyük şirketlerin geliştirdikleri ses sistemlerinden de bahsedilmektedir. Her fırsatta tanıtımını yaptıkları bu cihazlar göründüklerinden daha fazla olanağı kullanıcılarına sunarak memnuniyetlerini arttırıyorlar. Son olarak geliştirdikleri hoparlörleri Las Vegasta yapılacak olan CES fuarında görücüye çıkaracaklarını duyurdular. WAM7500 VE WAM6500 numarasındaki hoparlörleri zamanın tüm teknolojik ses sistemlerini içerisinde barındıracağı iddia ediyor. İçersinde bulunan Ring Radiotor sayesinde çıkarttığı seslerin etrafında tam 360 derecelik bir kısma yayabilme özelliği de bu cihazda bulunmakta.

Telefon ve akıllı cihazlara kablosuz bağlanabilme özelliği ile Samsung firmasının bu yeni ürünü meraklıları tarafından beklenmektedir.

 

Samsung Markasının WAM Serisi Yeni Hoparlörleri
Samsung Markasının WAM Serisi Yeni Hoparlörleri

Kaynak : businesswire

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz