Samsung’un tanıtacağı Galaxy Note 4 ile birlikte sanal gerçeklik aygıtının da Almanya’da IFA 2014’te görücüye çıkması bekleniyor. Sanal gerçeklik aygıtı Gear VR ait 2 görüntü basına sızdırıldı.

Samsung’un daha önce IFA 2014 etkinliğinde tanıtacağı söylenen sanal gerçeklik cihazı Gear VR’ye ait olduğu konuşulan 2 görüntü ortaya çıktı.  Görüntüler Samsung’un kullanıcılarına bilim kurgu tarzında bir ürün tanıtmayı planladığını gösteriyor.

Gear VR’ye ait olan görüntülerin üretim biriminden olduğu düşünülüyor. Fotoğrafları çeken kişi yüzünü kapatıyor ama kişinin üretim biriminde çalıştığı tahmin ediliyor. Ürüne dair dikkat çeken konular ise gözlük biçiminde bir tarzı olduğu ve ürünün geçtiğimiz aylarda sammobile com’un paylaştığı Gear VR görüntüsünden çok daha farklı olduğu düşüncesi.

Occulus Rift benzeri tasarıma sahip aygıtın mavi ve altın sarısı olmak üzere iki renginin olduğu görülüyor. Paylaşım 2 ürün görselinden başka RRA Belgelendirme numarası da görüntülenmiş. Gear VR, SM- R320 koduna sahip ve diğer detayları daha önceki öngörüler ile örtüşüyor.

Samsung’un Gear VR’si Sony’nin Project Morpheus ile teknolojik rekabet etmek için geliştirdiği bir aygıt konumunda yer alıyor. Occulus Rift’in yapımcıları ile birlikte geliştirildiği söylenen sanal gerçeklik aygıtı OLED ekrana sahip ve sanal gerçekliği çok iyi düzeyde yansıtacak.  Bu ürünü Galaxy Tablet ve akıllı cep telefonları ile birlikte kullanabileceksiniz.  Ayrıca aygıtların sanal gerçeklik ile uyumlu bir yapıda tasarlanmış olduğu da düşünülüyor.

SAMSUNG GEAR VR
SAMSUNG GEAR VR
Paylaş
Önceki İçerikMoto X-1’in Basın Görseli
Sonraki İçerikDokunmatik Sehpa!
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz