Motorola’nın merakla takip edilen ve beklenen akıllı telefonu Moto X + 1 teknik özellikleri sızdırılmıştı. Şimdi de basın görseli sızdı.

IFA 2014 fuarında tanıtılacak akıllı telefon Moto X +1’in basın görseli sızdırıldı. Almanya’nın Berlin kentinde yapılacak olan etkinlikte birçok teknolojik ürün tanıtılacak. Bunların arasında dikkat çekenlerden biri ve merakla beklenenlerden biri de Moto X +1 akıllı cep telefonuna ait olan görseller internet üzerinden paylaşıldı.  Daha önce cihazın teknik özellikleri hakkında ve nasıl bir donanıma sahip olduğu hakkındaki bilgileri paylaşmıştık.

Evleaks geçtiğimiz haftalarda emekliye ayrıldı ve adına bağış kampanyaları düzenlendi. Bu sızıntı devi de emeklilik hediyesi olarak Moto X +1‘in görüntüsünü yayınladı. 5.2 inç ekrana sahip iddiasının gerçek olduğu da bu görselle birlikte onaylanmış oldu.

Bu akıllı telefonun görseline baktığımızda Moto X ve Moto E cihazlarının karması gibi duruyor. Ön cepheden cihaza bakıldığında giriş seviyesi Moto E modelini andırıyor ve Moto X  +1’e arka taraftan baktığımızda Moto X’ e benziyor.

Cihazda iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Motorola telefonlarını genel olarak çok çeşitli renklerde satışa sunar. Fakat ortaya atılan idealara göre Moto X + 1 modeli için böyle bir stratejisi olmayacak. Moto X +1 ilk önce ahşap görünümü olan cihazı ve siyah renkli cihazı piyasaya sürecek.  İki farklı renk seçeneği sonradan arttırılır mı bilinmemektedir.

MOTO X-1
MOTO X-1

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz