Samsung hakkında kulağımıza gelen haberlerden biri Samsung’un telefona gerek duyulmayacak bir saat tasarladığıydı. Bu akıllı saatin içinde sim kartın bulunması söz konusu olmuştur.

Son duyumlar ise Samsung Gear Solo adını verdiği akıllı saati Unpacked etkinliğinde duyuracağı yönündedir. Unpacked etkinliği 3 Eylül’de düzenlenmektedir.

Güney Koreli olan şirketin aynı zamanda Galaxy Note 4 ‘ü de tanıtıma sunacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bunun dışında Galaxy Alpha’nın da metal kasası ile görücüye çıkması bekleniyor.

Samsung geçen sene IFA 2013 olarak düzenlediği etkinlikte Galaxy Gear’ı tanıtmıştı. O yüzden bu sene oluşturulan etkinlikte daha kapsamlı bir akıllı saatin görücüye çıkması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Samsung Gear Solo’nun Haziran ayında duyurulan ve Android Wear işletim sistemine sahip olan Samsung Gear Live’den farklı olması herkes tarafından beklenmektedir.

Yeni çıkacak olan akıllı saatin hangi işletim istemine sahip olduğunu henüz kimse bilmiyor.

Tek başına kullanılabilir akıllı bir saatin Android Wear işletim sistemine sahip olması olanaksız. Çünkü Samsung Gear Live telefon ile birlikte kullanılıyor. Yeni akıllı saat ise tek başına kullanım imkanına sahip olacak.

Day Two Of Mobile World Congress 2014
samsung gear solo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz