Apple’ın en son çıkacak olan akıllı telefonu üstün özellikler taşımaktadır. Şarj için artık priz ihtiyacı duyulmayacak olan telefon 2100 mah’lık bataryalı olacak.
Eylül’ün 9’unda tanıtılacak olan Iphone 6 cephesinden sızan görüntüler gelmeye devam ediyor. Tüm akıllı telefonlar içinde şarj konusunda en çok şikayeti Iphone kullanıcıları yapıyor. Bu nedenle şirket batarya konusunun üzerine daha fazla düşmüş olarak görünüyor. Bu yüzden çalışmalarına farklı bir boyut kazandırmışlar. Hiç olmazsa batarya nedeni ile oluşan şikayetler son bulacaktır.
Samsung Iphone göndermeli bir reklam filmi çekmişti. Ardından da Nokia by Microsoft bu kuryayı devam ettirdi. Reklam filminde Iphone kullanıcıları sürekli priz başında bulunuyordu. 1550 mah. bataryaya sahip olan Iphone 5S, cihazın performansına göre yetersiz kalıyor.
İddialara göre 4,7 inç ekrana sahip olan Iphone 6, 2100 mah bataryaya sahip olacak. Galaxy S5 2in bataryası 2800 mah. ve One M8’de 2600 mah batarya kullanıyor. Fakat Iphone ekranını büyütmesine rağmen 2100 mah.’lık batarya kullanmayı tercih ediyor. Bu durum kullanıcıları tarafından çokça eleştirileceğe benziyor.
İPHONE

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz