Samsung Galaxy Tab 8.4 S Az Kırılabilir Tablet Mi?

Tabletler dizüstüne kıyasla taşınabilir kitleler arasında oldukça popüler olan ve yapılan şeylerin çoğunu yanına taşıyabileceğiniz ürünlerdir. Ama elektronik cihazlar her zaman birlikte taşıma sırasında düşme riski olan yapılardır. Herhangi bir kazaya kurban gidebilirler.

Son zamanlarda, SquareTrade, elektronik ürünler için uzatılmış garanti sunan bir şirket var. En az kırılgan tablet listesini de ortaya çıkaran şirket. En kolay kırılabilir tablet olmak on üzerinden değerlendirmede bulundu.

SquareTrade’in kırılabilirlik testi dikkate alınan ön ve arka panel tasarımı, kenar inşaat ve malzeme, boyut, ağırlık, sürtünme katsayısı, su direnci ve kavrama yeteneği gibi çeşitli unsurları içinde barındırıyor. Şirket o normal bir günde aşınma ve yıpranma benzer şekilde aygıtları test ediyor.

Şaşırtıcı olan Samsung Galaxy Tab 8.4 S Koreli devin ürettiği çıkan en az kırılabilir tablet. 3.3 puan ile en üstte yer almayı başardı. Asus MemoPad 7 ve Xperia Z3 Kompakt sırasıyla geliyor ve Apple’ın iPad Mini 3 takip ediyor.

İlk defa, kırılabilirlik testleri titizlik ile 10 tablet ortaya koydu ve boyut meselesi gerçekten önemli olduğu saptandı.  Bunlar pahalı cihazlar ama onlar pek de dayanıklı değiller. Apple tutarlı kırılabilirlik testlerinde üste çıkıyor. Akıllı telefonların aksine, Samsung Galaxy Tab 8.4 S genel kazanan burada galibi oldu.

Microsoft’un Surface Pro 3 T Max 9 HD ürünü biraz daha düşük olarak 7.6 puan ile sondan ikinci noktada ikamet eden, en kırılgan tabletten biridir. Apple iPad Air 2 de kırma eğilimli ile 7. noktada olduğu açıklandı.  Boyut büyüdükçe, tablette kırılma riski de yüksek olarak karşımıza çıkıyor.

 

Samsung Galaxy Tab 8.4 S Az Kırılabilir Tablet Mi?
Samsung Galaxy Tab 8.4 S Az Kırılabilir Tablet Mi?

Kaynak: SquareTrade

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz