Acer Ocak ayında 15,6 inçlik Chromebook’unu Satışa Sunacak

Düşük bir fiyat etiketi özellikleri sayesinde Chromebook’lar kesinlikle rahat bir şekilde bilgisayar kullanıcıları arasında popülerlik kazanıyor. Ancak kullandığınız her şeyi bulut içinde saklamanız gerekiyor.  Chromebook‘ların çoğu 15 inç altında, ancak Chromebook hayranları yakında büyük bir ekran alabilecek gibi görünüyor.

Yeni bir rapora göre, Acer gelecek yıl Mart ayında başlatacak ilk 15.6 inç ürün üzerinde çalışıyor. Cihaz görünüşte de şartname ile iyi bir set ile geleceği bildirildi.

Diğeri aynı ekran boyutuna sahip 1366 x 768 piksel tarafından teklif ederken rivayete göre, yeni Acer C910 Chromebook iki ekran seçenekleri ile 1080p çözünürlüğe sahip 15.6 inç ekran ile gelecek.

2 GB RAM ve depolama 16 GB ile ürün bekleniyor. Ancak kullanıcılar, aynı zamanda depolama sürümü 4 G RAM ve 32 GB alması mümkün olacak. Ayrıca, Chromebook en az bir varyant ile 5. nesil Intel Broadwell-U Celeron veya Core i3 işlemci ile güçlendirilmiş olacak. Yani, çok iyi bir performans sunacak.

Chromebook Mart ayından bir süre sonra Avrupa’ya ardından ABD’de piyasada olacağı söyleniyor. Böyle bir Chromebook’tan varlığı hakkında Acer resmi bir açıklama yapmadı ama biz bu konuda birçok şey duyduk. CES Las Vegas’ta önümüzdeki ay içinde Chromebook’u görmek için bir olasılığımız da var.

 

Acer Ocak ayında 15,6 inçlik Chromebook’unu Satışa Sunacak
Acer Ocak ayında 15,6 inçlik Chromebook’unu Satışa Sunacak

Kaynak: OMG Crome

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz