Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Görüntüleri!

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge akıllı telefonlar Mart Mobil Dünya Kongresi’nde lanse edilecek ve şimdi tasarımcılar Ivo Maric ve Jermain Smit bu yeni akıllı telefonlar bazı müthiş görünümlü kavramları oluşturdu.

Yeni Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge akıllı telefonlar aşağıdaki gibi görünebilir. Tasarımlar yakışıklının sızan ayrıntılarına dayanmaktadır.

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge benzer özelliklerle gelecek.  Her iki cihaz 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip 5.1 inç Quad HD ekran ile gelecek ama S6 Edge ekran kenarları kavisli olacak.

Yeni Galaxy S6 akıllı telefonlar Samsung’un yeni okta çekirdek 64-bit Exynos 7420 işlemci şeklinde gelecek ve  3 GB RAM özelliği olacak.

Cihazlar için diğer söylenti özellikleri kablosuz şarj, Android 5.0 Lollipop ve 32GB dan 128GB depolama seçenekleri içermesi.

 

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Görüntüleri!
Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Görüntüleri!

Bu yeni Samsung Galaxy S6 akıllı telefon 5 megapiksel ön bakan kamera ve 20 megapiksel arka kamera ile gelmesi bekleniyor. Samsung Pazar 1 Mart Mobil Dünya Kongresi’nde telefonları resmi olarak tanıtacak.

Kaynak Jermaine Smit, Nowhereelse

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz