HTC One M9 İçin Büyük Bir Olay Gerçekleşebilir

Çok uzun zaman önce, HTC yeni HTC One varlığını doğruladı ve cihaz 1 Mart tarihinde gün ışığını görecek. Barselona’da düzenlenen 2015 Mobile World Congress basın toplantısı için planlanan tarihte aksama olmayacak.

Şimdi, şirketin ABD’li mevkidaşı büyük bir şey geldiğini bir teaser ile ima ederek yayınlanmıştır, ama ne olduğunu söz etmedi ve tahmin yapma işini hayranlara bıraktı.

Şirketin bir sonraki büyük şey HTC One M9 adı altında sergilenecek olan nedir merak konusu oldu. Üst segment özellikleri ile gelmesi beklenen amiral gemisi cihaz hakkında şirket başka şeyler de planlıyor olabilir..

Yaklaşan amiral gemisi cihazı ile ilgili olarak bildiğimiz kadarıyla cihaz 2,560 x 1,440 piksel çözünürlüğe sahip 5-inç ekran ile gelecek. 3 GB RAM, çoklu depolama seçenekleri ile birleştiğinde microSD kart yuvası ve Qualcomm Snapdragon 810 işlemci ile sunulacak.

Şirket ayrıca cihazda UltraPixel kurulum yapacak ve bunun üstüne Sense UI 7 ile fotoğraf ve videolar için bir 20 MP arka kameranın yanı sıra 13 MP ön kamera karşı karşıya olacak ve Android 5.0 Lollipop içerebilir.

 

HTC One M9 İçin Büyük Bir Olay Gerçekleşebilir
HTC One M9 İçin Büyük Bir Olay Gerçekleşebilir

1 Mart için takvimleri işaretleyen teknoloji severler Tayvanlı üreticinin ne sunacağını merakla bekliyor.

Kaynak: GSMArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz