Samsung Galaxy S6 Exynos 7 İşlemci Özelliklerine Bir Göz Atın!

Samsung, önümüzdeki ay yeni Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge ile başlatmak için yeni Exynos  7 işlemcisini duyurdu.

Samsung Exynos 7 14nm FinFET sürecine dayalıdır. Samsung’a göre bu işlemci ile etkinliği, performansı ve verimliliği en üst düzeyde elde etmek mümkün olacak.

Samsung’un gelişmiş 14nm işlem teknolojisi FinFET şüphesiz sektöründe en gelişmiş mantık süreci teknolojisi olacak diyen Gabsoo Han, Satış ve Pazarlama, Sistem LSI İş, Samsung Electronics Başkan Yardımcısı söyledi. – Biz olumlu üstün akıllı telefonlar için daha fazla performans iyileştirmeleri sağlayarak mobil sektöründe büyüme etkisi ile 14nm mobil uygulama işlemci üretimini yapıyoruz dedi.

İlk Samsung Exynos 7 işlemci yeni Samsung Galaxy S6 akıllı telefonlarda olacak ve biz daha önce yakışıklının bir yeni Exynos 7420 işlemci özelliği olacağını duymuştuk.

Zaten bazı testlerde Exynos 7420 işlemci gösterisini biraz fazla bulduk ve kriterler Samsung’un yeni amiral gemisi işlemci için etkileyici bir performans gösterdi.

Samsung Pazar günü 1 Mart’ta Mobil Dünya Kongresi basın toplantısı düzenliyor ve şirket bu olayda yeni Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge cihazlarını sunacak.

 

Samsung Galaxy S6 Exynos 7 İşlemci Özelliklerine Bir Göz Atın!
Samsung Galaxy S6 Exynos 7 İşlemci Özelliklerine Bir Göz Atın!

Samsung Galaxy S6 22 Mart sonu yayın tarihinden sonra mağazalarda satışa sunulacak ama Galaxy S6 Edge’nin Nisan ayında piyasada olacağı söyleniyor.

Kaynak: Samsung

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz