Microsoft Lumia 532 Satışı Başladı!

Microsoft Lumia 532 Ocak ayında açıklandı ve yakışıklı düşük bütçeli Windows Phone cihazı olarak iyi bir ses getirdi. Dünyaya yayılmaya başlayan cihaz şuan Hindistan’da saıtşa sunuluyor.

Microsoft Hindistan’da yeni Microsoft Lumia 532 akıllı telefonunu çift SIM versiyonu ile başlatıyor ve cihaz Windows Phone 8.1 özellikleri ile geliyor.

Lumia 532, 800 x 480 piksel WVGA çözünürlüğe sahip 4 inç ekran ve cihaz aynı zamanda dört çekirdekli Snapdragon 200 işlemci ile geliyor.

8 GB dahili depolama alanından daha fazla depolama alanı gerekiyorsa yeni Microsoft Lumia 532 akıllı telefon 128GB microSD karta kadar genişletilebilir hafıza sunuyor. Diğer özellikler ise 2 GB RAM ile ön ve arka kameraları hakkında.

Cihazın arka kamerası fotoğraf ve video için 5 megapiksel kameradan oluşuyor ve ön cephesinde görüntülü sohbet için VGA kamera Lumia 532 de yer alıyor.

 

Microsoft Lumia 532 Satışı Başladı!
Microsoft Lumia 532 Satışı Başladı!

Yakışıklı, siyah, beyaz, yeşil ve turuncu renklerde sunulacak ve farklı renklerde de çeşitlilik sunacak. Hindistan’da RS 6499 üzerinden satışa sunuluyor.

Kaynak: WMPU

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz