Samsung Galaxy S6 450Mbps LTE İle Gelecek

Son zamanlarda cihaz yeni bir Samsung cihazon Exynos işlemci ile gelmesi bekleniyordu. Yeni Samsung Galaxy S6 akıllı telefonun bazı söylentilere göre özelliklerine erişebildik.

Şimdi son rapora göre, Samsung’un yeni Exynos işlemci Cat ile gelecek olan cihazında 450 Mbps hızlı indirme hızı verecek 10 LTE bulunuyor.

Samsung Galaxy S6 yakında satışa çıkacak olabilir. Bu yeni Exynos işlemcili cihazın yeni Cat özelliği ile birleştirildiği söyleniyor. Samsung, kendi ürettiği ve Güney Koreli taşıyıcı ile bir dizi donanımda bu yeni hızlı LTE’den destek alacağı bekleniyor. Söylenene göre üründe 10 LTE modem LG U + bulunuyor.

Geçen hafta Galaxy S6 bazı testlerde ortaya çıktı ve cihaz görünüşte 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip 5.5 inç Quad HD ekran ile gelecek, yeni Exynos işlemci sekiz çekirdekli sürümü yer alacak.

Yeni Galaxy S6 diğer özelliklerinde ürünle birlikte 32 GB depolama, diğer depolama seçeneklerini cep telefonunda sunmak için kart yuvası bekleniyor. Samsung 3GB RAM ve Mali T760 GPU ile gelecek.

Yeni Samsung Galaxy S6 aynı zamanda video aramaları ve selfie çekmek için 5 megapiksel ön kamera, artı gelişmiş özellikleri ile 20 megapiksel arka kamera ile geleceği söyleniyor.

Android 5.0 Lollipop ile gelecek olan cihaz için Samsung 2015 yılı Şubat ayında Mobil Dünya Kongresi’nde resmi tanıtımı yapmak için bekliyor.

 

Samsung Galaxy S6 450Mbps LTE İle Gelecek
Samsung Galaxy S6 450Mbps LTE İle Gelecek

Kaynak Gforgames

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz