Samsung Galaxy S4 inin 5.0.1 Lollipop Güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme ile birlik eski sessiz mıd yine bu güncelleme ile birlikte yeniden Samsung Galaxy S4'e gelmiş oldu

Samsung Galaxy S4 inin 5.0.1 Lollipop Güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme ile birlik eski sessiz mıd yine bu güncelleme ile birlikte yeniden Samsung Galaxy S4’e gelmiş oldu.

Samsung Exynos işlemcili (ülkemizde satılan) Galaxy S4 için Android 5.0 güncellemesini ocak ayı sonunda ilk olarak Rusya’da başlattı. Rusya’nın ardından kademeli olarak güncelleme Hindistan, Kazakistan, Nepal ve Sri Lanka’da kullanıcılarla buluşurken, ülkemiz kullanıcıları içinse bekleyiş hala devam ediyor.

Güney Koreli firma Galaxy S5 ve Galaxy Note 4’ün ardında bu defa Galaxy S4 için Android 5.0 iyileştirme güncellemesini dağıtıma sundu. Hindistan’da OTA (şebeke) üzerinden başlatılan güncelleme 327MB boyutunda.

Güncellemeyle birlikte Samsung’un güvenlik uygulaması Knox, 2.0 numaralı sürüme yükseltildi. Gözle görülür bir diğer gelişme ise sessiz mod özelliğinin geri gelmesi oldu. Kullanıcılar hatırlayacak olursa, Android 5.0’a yükseltilen cihazlarda sessiz mod özelliği kaybolmuştu. Samsung Galaxy S4 inin 5.0.1 Lollipop Güncellemesi ile ilgili düşünce ve yorumlarınızı bizim ile paylaşınız, Teknoloji Sende Olarak yorumlarınıza cevap vermeye çalışacağız…

1 Yorum

  1. Merhaba teknoloji sende ekibi ülkemiz için s4 e güncelleme ne zaman gelecek net bir bilginiz var mı? Arkadaşlarım rusya romunu kurmuşlar telefonlarına ben kurmadım türkiye ye ota yoluyla gelmesini bekliyorum ne zaman gelecek? Tsk ederim iyi çalışmalar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz