Samsung Galaxy Note 4 S Pen Gelişimi

Geçen ay Samsung, en son phableti olan Samsung Galaxy Note 4’ü yeni S Pen’iyle tanıttı. Cihaz taslak hazırlama ve akıllı telefonunuzun ekranına doğrudan çizim ve yazı yazma için yeni bir S Pen ile donatılmış olarak geliyor.

Yeni Galaxy Note 4 akıllı telefonu satın almayı düşünenler birde Note 4 S Pen için hazırlanmış olan videoyu izlemeliler. Bu sayede cihazın özellikleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Note 4 S Pen gösteri videosu Josh tarafından hazırlanmış. Android Authority web sitesinden Samsung’un yeni S Pen’inin özellikleri ve geliştirmeleri ayrıntılarıyla anlatıyor.

Yeni Samsung Galaxy Note 4 akıllı telefon 8 çekirdekli Samsung Exynos 5433 işlemci tarafından destekleniyor. Dört çekirdek 1.9GHz ve 1.3GHz dört çekirdekli işlemci bileşenlerinden oluşmuş.

Note 4 CPU konfigürasyonu büyük bir 3GB RAM tarafından destekleniyor. Ana rakipleri olan yeni Apple iPhone 6 Plus cihazında bile sadece 1GB RAM bulunuyor.

Samsung Galaxy Note  4 kullanıcılara 5.7 inç ekran sunuyor ve ekran 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip. 32GB veya 64GB depolama alanı da cihazda mevcut durumda.

Bağlantısı ise 4G LTE Cat 4 ve 4G LTE Cat 6 için destek sağlanmaktadır.

Samsung Galaxy Note 4 S Pen İle Rahatça Not Alın
Samsung Galaxy Note 4 S Pen İle Rahatça Not Alın

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz