Çin üreticileri tarafından tasarlanan ve en iyi telefon olma yolunda da aday gösterilen HTC, yeni telefonunun tanıtımı için gün sayıyor!

8 Ekim tarihinden itibaren tanıtıma konulacak olan HTC One M8 Eye, yeni tasarımı ile de göz dolduruyor!

5 inçlik full HD özelliği ile beraber Samsung ve Apple gibi markalara kafa kafaya rakip olmayı hedefleyen HTC, bunun yanında da pek çok özelliği de sizlere sunmayı planlıyor.

Bilindiği gibi HTC firması uzun zamandır UltraPixel adlı bir kamera sistemi kullanıyordu. Fakat bu telefon markası ile beraber bir yeniliğe giden HTC, sizlere 13 megapiksellik yeni bir kamera sunumu yaparak yenilikleri denemenizi öneriyor. Ayrıca bu yeni telefonun içersinde 2 megapiksellik bir derinlik sensörü de yer alıyor. Çift led ışık da ayrıca eklenen özellikler arasında! HTC’nin tek amacı ise daha önce ürettiği telefonların üstüne çıkmak ve bu telefon ile piyasayı sallamak.

HTC için en çok gelen şikayet ise ısınma ve donma sorunları idi. Bu durumdan dolayı da Çinli yetkililer daha iyi bir ram ve işletim sistemi tasarlayarak kullanıcılara müjdeli haberi verdi. Telefon içersinde ki kendini soğutma sistemi ile artık donma ve ısınma gibi sorunlar da olmayacak.

Yine Android işletim sisteminin aktif olacağı HTC One M8 Eye, güncelleştirilmiş en son sürüm Android sistemi ile de sizlere hızlı işlem yapmanız konusunda daha da kolaylık sağlayacak gibi.

Bu telefondan farklı da birkaç telefon modeli daha çıkarmayı düşünen HTC yetkilileri, henüz onlar hakkında kesin bilgiler vermedi. Ağırlığını bu telefondan yana kullanan Çinli üreticiler, 8 Ekim’de ki New York HTC etkinliği ile de tüm modellerini sizlere tanıtma fırsatı sunacak.

HTC bir tek telefon camiası olarak rakip belirlemiyor ve Dünya çapında bilinen GoPro kameralara da rakip oluyor! GoPro kamera bilindiği gibi sinemada ki aksiyon sahnelerinde kullanılan bir kamera türü. Bu yeni özellikleri ile beraber de GoPro’yu tarihe gömecek gibi duran HTC, bakalım ileri ki günler de bu telefon ile rağbet görecek mi? Hep beraber bekleyip, bu durumu göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz