Samsung’un fotoğraf odaklı yeni telefonu Galaxy K Zoom sahip olduğu en ince detayına kadar incelendi. İşte yeni akıllı telefon Galaxy K Zoom.

Samsung’un kameraya odaklanmış olan modeli Galaxy S Zoom cihazından sonra çok benzer özellikleri olan ve bu sefer fotoğraf odaklı olan modeli Galaxy K Zoom’u tanıttı.  Galaxy K Zoo elbette ki Galaxy S Zoom’u andırıyor fakat tasarım detaylarının Galaxy S5’e benzemesi onu diğer modellerden ayırmaya yetiyor.

Galaxy S5 modelinde kullandığı ve ufak girintilerin olduğu arka kapak tasarımı, desen ve renkleri ile Galaxy K Zoom’da benzer seçenekler ile sunulacak. Ayrıca cihaz kamera özellikleri ile de çok dikkat çekiyor.

20.7 MP Kamera

Galaxy K Zoom’un 20.7 MP çözünürlüğe sahip olan sensörü bulunuyor. 1 / 2.3 inç büyüklüğünde BSI CMOS sensörü olan akıllı telefon 10 x 24 – 240 mm F3.1-6.3 lensler sayesinde çok güçlü.

Cihaz 10 X optik zoom yapabilen kameraya sahip ve optik sabitleyici desteği ile az titreşimli fotoğraflar çekebilmek için uygun bir cihaz. Cihazın ön kamerası ise 2 MP çözünürlüğe sahip. Xenon Flash ve LED otofokus asistanı da olan cihaz, kompakt digital kameralara yakın özelliklerde olduğu söyleniyor. Hatta kompact digital kameralar ile çok benzer özellikleri taşıyan performans seviyesinde donatılmış gibi gözüküyor. Fotoğraf konusunda aranılanı bulabileceğiniz bir telefon olduğu bir gerçektir.

GALAXY K ZOOM
GALAXY K ZOOM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz