Galaxy A7 telefonunun arka yüzü cam malzeme ile kaplanmış ve kenarlarında da metalik yapıda bir malzeme bulunmaktadır. Aynı zamanda parmak izi okuyucusunu da ekranın altındaki menü butonu ile bizlere sunan Galaxy A7 telefonda en dikkat çeken nokta ise, her telefon modelinde bu parmak okuyucu sistemin olmadığıdır.

Galaxy A7’nin hem ekranı hem de arka yüzü Corning Gorilla Glass 4 ile korunuyor. Galaxy A7’nin arka tarafında çok az da olsa çıkıntılı bir kamera ve LED flaş mevcut. Aynı zamanda Galaxy A7 modelinde hoparlörler telefonun arka tarafında değil, alt tarafında bulunuyor. Ayrıca burada microUSB ve kulaklık girişleri de bulunuyor.

Samsung-Galaxy-A7-kutu

Galaxy A7 modelinde SIM kart ile microSD kart yuvası kapak altında gizlenmek yerine telefonun sağ kenarında bulunuyor. Sağ tarafta aynı zamanda güç butonu ve ses butonları yer almaktadır.

Samsung Galaxy A7 (2016) incelemesi sırasında görüyoruz ki diğer kasalara göre Galaxy A7 daha kalın ve ağır bir kasa yapısına sahip çünkü 7,3 mm kalınlığı ve 172 gram ağırlığı bulunuyor. FULL HD çözünürlüğe sahip olan Galaxy A7’nin ekran teknolojisinde ise Super AMOLED kullanılmıştır.

Samsung Galaxy A7 (2016) incelemesinde sıra işlemci hanesinde geçiyor. Burada ise 8 çekirdekli, 1,6 GHz frekansı ile çalışmakta olan Corex A-53 yongasını görmekteyiz.Exynos 7580 işlemciye yer verilen Galaxy A7 telefonda, grafik işlemci olarak ise Mali T720 yer alıyor. Aynı zamanda Galaxy A7 telefonu 3 GB RAM özelliğine sahiptir.

Samsung-Galaxy-A7-arka

Galaxy A7 telefonunun depolama kapasitesi ise 16 GB olarak belirlenmiştir. Tabi ki bu kapasiteyi microSD kartı ile 128 GB’a kadar genişletmekte mümkündür. Galaxy A7 telefonunun en dikkat çekici özelliği ise batarya seviyesinin 3300 mAh olmasıdır. Böylece batarya ömrü açısından Galaxy A7 telefonu kullanıcılarına çok daha uzun soluklu ve eğlenceli bir zaman geçirmesine fırsat verecek gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz