Teknoloji Sende - Bloomberg'in verdiği habere göre Samsung Firması Apple ürünleri için çalışacak olan 200 personeli dolgun maaş ile işe aldı. Bir dargın, bir barışık da olsa iş ilişkilerini hiçbir zaman sekteye uğratmayan Samsung ve Apple ortaklığında yeni bir dönem başladı.

Teknoloji Sende – Bloomberg’in verdiği habere göre Samsung Firması Apple ürünleri için çalışacak olan 200 personeli dolgun maaş ile işe aldı.  Bir dargın, bir barışık da olsa iş ilişkilerini hiçbir zaman sekteye uğratmayan Samsung ve Apple ortaklığında yeni bir dönem başladı.

Söylenenlere bakılırsa Samsung, yalnızca Apple’ın ekranlarını üretmek amacı ile 200 personeli işe aldı.

Bloomberg‘in haberine bakarsak işe alınan bu personel iPad ve MacBook‘lar için ekran üretimine odaklanmış durumda. Söz konusu 200 personel, Apple ile ilgili bilgileri gizli tutmak zorunda ve bu tür bilgileri yalnızca kendi aralarında paylaşabiliyor.

Henüz oldukça yeni olan 200 kişilik personel ekibi, 1 Nisan tarihinde iş başı yaptığı dile getiriliyor. Daha önce Apple’ın A9 işlemcisi için çalışmalar yapıldığını onaylayan Samsung’un A8 işlemcilerinin üretimine katkıda bulunmaya devam ettiğini açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz