Samsung Apple Pay’e Rakip Olacak

Eylül ayında Apple, kullanıcıların iPhone 6 ve 6 Plus kullanarak Amerika Birleşik Devletleri genelinde mağaza binlerce ödemek becerisi kazandırmak, kendi akıllı mobil ödeme çözümü, Apple Pay’i tanıttı.

Yeni bir rapora göre, Samsung Apple Pay’ekarşı kendi akıllı ödeme çözümü üzerinde çalışıyor. Re / kodundan raporu Koreli üretici LoopPay, bir ödeme başlangıç ile görüşmelerde olduğunu söyledi. Raporda birden fazla kaynaklara dayanarak, yeni mobil ödeme çözümü 2015 yılının ilk yarısında başlatacak söz ediyor.

Gerçek ise bu teknoloji, Samsung kullanıcıları mağazalarda sayaçları kredi veya banka kartlarını okutarak ödemek için izin verecek.

LoopPay ve Apple Pay veya Google Wallet arasındaki en önemli fark, ek donanım yüklemek için mağaza gerektirmez ve rakiplerine göre Samsung ABD ‘de mevcut kredi kartı makineleri ile çalışacak.

LoopPay teknolojisi kablosuz bir kart swiping olmadan mağazanın çıkış donanımları bir banka veya kredi kartının manyetik şerit saklanan aynı bilgileri iletebilir. Bir fobun yanı sıra kendi başına kullanılabilir veya özel bir LoopPay emniyet ile hareket edebilir. LoopPay dijital ödeme kartını şirket doğrudan tüketiciye satan bir kaç donanım ürünleri içine manyetik güvenli iletimi olan teknolojik bir akıllı telefon durumunda. Bir satın alma işlemini tamamlamak için, LoopPay kullanıcıları bir kart ile ödeme yapacak.

Anlaşma henüz teyit edilmedi ama  Samsung’un yeni ödeme sistemi hakkında gelen haberleri size ileteceğiz.

 

Samsung Apple Pay’e Rakip Olacak
Samsung Apple Pay’e Rakip Olacak

Kaynak: Re/ code

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz